Thursday, February 17

Its true

An old man once said .There comes a time in life, when you walk away from all the drama and people who create it. You surround yourself with people who make you laugh, forget the bad, and focus on the good. So love the people who treat you right, pray for the ones who don't. Life is too short to be anything but happy. Falling down is a part of life, getting back up is living. So live your life to the fullest. It is something that can make you happy and people around you happy too.
I have no IDEA what to do right now! 

p/s:kenapa ramai kawan saya yang macam ada banyak masalah? hmm

Saturday, February 12

Impiana

Heh,lama dah tak kerja Impiana. So semalam kami kerja,macam biasalah kerja kann. Penat dia gila babi la en but we have lots of fun cause bos mcm biasa laa. Baikkk and so so so funny. And yeahh,this is the first time Norilianis Rosdin join kami kerja. Tanya dia "best ke tak"and she answer "besttt!" Hari ini kami cuti cause tiada function. Ahad kerja balik. Well,i think Impiana is the best kan koranggggg. Hahaha. Hey,watch this!

video
 We are doing our make up and so on. Tade kerja amik video cause masuk lambat kann,eheee.Sorry sound tak berapa nak dengar.Much of love from the three of us to you guys out there!  

 
p/s: Wana,garang doe suara aku. "kau nak usha apa?!" yang Anis pulak main semangat lagi nak masuk kerja,hahaha
 

Friday, February 11

Im loving it!

Hah! malam tadi is our first training after a year tak menari. Well its quite a relieved cause setakat ni semua OK. Mula mula mcm kekok but then ok la i think. HAHAHA.. Its okay,we going to try harder daddy :) we going to practice every single day if ada masa. Memang ada masa pun,hehe :D
Okay,masa untuk siap pergi kerja,alamakkk lapar laaaaa. Sapa nak belanja makann. Dah la tade duit,nak tunggu makanan hotel,melepet je. Sedihh
Annyeong 

Thursday, February 10

Wow

I just coloured my hair. hehe,tapi tak nampak sangat pun cause dark brown. Kalau ada matahari nampak lahh. Well,saya sangat berpuas hati :) Thank you Anis for helping me. Fish aku colour duluuuuuuuu,haha. Kau lambattt! 

Btw malam ni ada training dgn daddy. Im really nervous. Tapi tak pe laaa, Yusof Hashim cakap kalau ada minat apa pun boleh :) 

So jadual saya untuk hari akan datang ialah kerja. Jumaat Sabtu and Ahad kerja di Impianaaaa. Boleh la buat tambah tambah duit kann. Duit pun dah susut.

Till here readers,xoxo

p/s: siapakah Yusof Hashim? Sapa dapat jawab dapat hadiah

Wednesday, February 9

I MISS ZAHID KHUSNI

Got the job!

YES YES YES ! Well actually daddy aka cikgu Aziz who want me and Wanamira to join him in his show. Our job is DANCING. We were like f excited cause its been a lonnnnnnnnngggggggggggggg time since we left this bidang. And now,here we are,Min and Wana,dancing again. ecehhhh,haha. Last show yang kiteorg buat is tarian satu Malaysia if im not mistaken,2 or 3 years ago. Saya menari tarian India,imagine that. Wana menari apa eh? Melayu i think.
 This picture is around 2008

 meet Aqilah Faiqah

 and yes this is me,yeahh I used to be really small. Sekarang pun. haha
  Ushh,after this we have to really focus about all the steps. Im also worried if i cant catch up really good. Wish me luck guys.

p/s: Wana kau ada ke time menari dgn Aqilah ni eh? Cant recall

lotsoflove: Jasmin Amily 

Tuesday, February 8

Kerja orang yang tak de Kerja

Tadi pagi at 7.45 somethingg, me,Anis and Alip went to Bukit Indah to meet with Fish and Shin Chan. Dah sampai bukit indahh,Shin Chan pulak tade. Tak ikut,penat katanyaa. Nvm,so we continue our journey. So for the first time me and Anis hiking. Mak aihhh,penat kalah jogging. Serious rasa mcm nak give up tapi disebabkan nak swimming di KDE perjalanan tetap di teruskannn,ehheee. Saja je gedik gedik penatt. Its quite challanging, kalau give up malu je. Nenek nenek and atuk atuk pun bolehhh,takkan lah orang muda mudi macam kami ni tak boleh. Then sampai kat tasik rest jap. Bersih bersih kan kaki then SURPRISE! yess,pacat sedang menghisapp darah manis saya. Eeee,geliiii dan takuttt. Nasib baik Alip tolong cabut,tu pun susahhh. Kaki berdarahhh sepanjang jalan. Pacat sakai!

After 1 hour, I think baru sampai Taman Tar. Akhirnyaaaaa. Sumpah tak nak hiking dahh. Sanggup jogging ke Taman Tar,nanti tade la pacat gigit saya lagi,haha. We arrived at KDE,lepak cafe japp after that masa yang di tunggu tunggu. Swimming time. So pergi bayar then pick up the towels. Change into our swimming suit then SPLASHHHHHHHHH! The swimming pool is wayyyy to deep. Tadi ukur macam tinggi dua kali sayaaa. But who caresss,swimming sajaa since semua reti swimming. Cuma Alip and Anis tidak berani. Takpe,cuba lagi lain kali. Actually dieorg bukan tak reti swimming cuma tak reti float. Alahh,reti padahal. Takut je lebih dua org ni. Imagine our skinn,super duper tan. Mana tak nyaa,swimming dari 10 till 12. Matahari tidaksss terik. AHAHA. Fish cakap dah macam Negro dah semua. Kisah 8 =.=  We have so much fun there. Mula mula Anis cramp then Alip. Mcm mcm.

Habis swimming semuaaa,we go for a lunch dekat studio 5! Lama tak pergi situuu. Ajak Faid sekali. Makan makan,penat nak tido,suruh Faid hantar kami balik. Sampai rumah TIDO! Today was fun :D Lets do it againn tapi tolak hiking yaaa. 

Saturday, February 5

TIDAKKSSSS PENATSSS

Just got back from Rompin Pahang. Esok lah update pasal holidayy. Macam dah berkurunnnn tak updatee. hehe